EXCLUSIVE DESIGNS BY ARRY

By: Arishah Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 29-Oct-2007 08:06 Email | Share | | Bookmark
Work In Progress

Akak sedih betul tak boleh masuk fp akak, terpaksalah akak bukak yang baru, entah kat mana silapnya. Anyway, akak tengah jait baju kawan akak ni, dia nak pakai masa dia punya company's open house next week. Sebenarnya baju dia dah cantik dah, tapi disebabkan dia gila glamor, he.. he... jangan mare... dia tak kira nak jugak akak enhancekan baju dia ni. Ini baru peringkat permulaanlah ni, tengah test-test... kalau tak elok nanti akak bukak balik..



Monday, 29-Oct-2007 01:15 Email | Share | | Bookmark

IF YOU WISH TO SEE MORE, PLEASE GO TO: arry4464.fotopages.com





[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net